UW HUIS TE KOOP OF NIET TE KOOP, BIJ CONVAS BENT U ALTIJD WELKOM.

Kobe en Steven zijn experts in alles wat met vastgoed te maken heeft. Samen zijn ze architect-vormgever, ingenieur, makelaar en vastgoedontwikkelaar. Nergens anders in uw omgeving krijgt u zoveel expertise bij elkaar.

Met een gezamelijke 35 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector weten ze exact wat u zoekt. Alleen gaan ze daar nooit van uit, integendeel. De ervaring leert hen dat er te veel woningen worden verkocht die niet aan de verwachtingen van de koper voldoen. Constructief, op maat van de klant, is hun credo. U staat centraal: verwacht een luisterend oor, een eerlijke handelswijze en een professionele correctheid.

Steven De Vusser

Steven De Vusser

Steven De Vusser is ingenieur, vastgoedontwikkelaar en vastgoedmakelaar. Project management is de rode draad in zijn carriere. Als ex-CEO van een grote projectontwikkelaar ligt zijn vakkennis voornamelijk in bouwkunde en ontwikkeling. Steven is een aanpakker en bezit een enorme dosis probleemoplossend vermogen. Verwacht geen franjes of grote verhalen: hij houdt van authentiek en doelgericht omgaan met de klant.

LINKED IN | STEVEN DE VUSSER

BIV 512 613

09 278 88 88

0498 90 61 90

STEVEN@CONVAS.BE

Kobe Fransen

Kobe Fransen

Kobe Fransen is architect-vormgever en erkend makelaar. Zijn achtergrond ligt in verkoopsmanagement en makelaardij. Hij is een topper in bouwkunde en onderhandeling. Kobe houdt van open dialoog met de persoon die voor hem staat, van strategische en gedegen aanpak en geniet van een tevreden klant. Hij weet ook de puntjes op de ‘i’ te zetten daar waar nodig is.

LINKED IN | KOBE FRANSEN

BIV 506 475

09 278 88 88

0496 59 50 18

KOBE@CONVAS.BE

Theo Wyseur

Theo Wyseur

Theo Wyseur heeft een bachelor bouwtechnieken en postgraduaat vastgoedbeheer op zak. Met deze stevige technische achtergrond is hij volledig gewapend om onze klanten met raad en daad bij te staan en te matchen met de juiste kandidaat-kopers. Hij is één brok ambitie die iedereen op een spontane en persoonlijke manier bijstaat. Deze energieke en joviale kerel helpt u met veel ‘goesting’ verder.

LINKED IN | THEO WYSEUR

BIV 514 902

09 278 88 88

0493 30 43 82

THEO@CONVAS.BE

Sapho Bultijnck

Sapho Bultijnck

Sapho Bultijnck behaalde een bachelor in het Vastgoed en een master in de Communicatiewetenschappen. Door verschillende jaren actief te zijn in de vastgoedsector, blijft haar kennis operationeel en haar ervaring groeien. Met haar heldere communicatie, gestructureerde aanpak en een goeie portie aan enthousiasme staat ze steeds opnieuw klaar voor onze klanten. Sapho ondersteunt Kobe en Steven in het gehele vastgoedtraject.


092788888

sapho@convas.be