UW HUIS TE KOOP OF NIET TE KOOP, BIJ CONVAS BENT U ALTIJD WELKOM.

Kobe en Steven zijn experts in alles wat met vastgoed te maken heeft. Samen zijn ze architect-vormgever, ingenieur, makelaar en vastgoedontwikkelaar. Nergens anders in uw omgeving krijgt u zoveel expertise bij elkaar.

Met een gezamelijke 35 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector weten ze exact wat u zoekt. Alleen gaan ze daar nooit van uit, integendeel. De ervaring leert hen dat er te veel woningen worden verkocht die niet aan de verwachtingen van de koper voldoen. Constructief, op maat van de klant, is hun credo. U staat centraal: verwacht een luisterend oor, een eerlijke handelswijze en een professionele correctheid.

Steven De Vusser

Steven De Vusser

Steven De Vusser is ingenieur, vastgoedontwikkelaar en vastgoedmakelaar. Project management is de rode draad in zijn carriere. Als ex-CEO van een grote projectontwikkelaar ligt zijn vakkennis voornamelijk in bouwkunde en ontwikkeling. Steven is een aanpakker en bezit een enorme dosis probleemoplossend vermogen. Verwacht geen franjes of grote verhalen: hij houdt van authentiek en doelgericht omgaan met de klant.

LINKED IN | STEVEN DE VUSSER

BIV 512 613

09 278 88 88

0498 90 61 90

STEVEN@CONVAS.BE

Kobe Fransen

Kobe Fransen

Kobe Fransen is architect-vormgever en erkend makelaar. Zijn achtergrond ligt in verkoopsmanagement en makelaardij. Hij is een topper in bouwkunde en onderhandeling. Kobe houdt van open dialoog met de persoon die voor hem staat, van strategische en gedegen aanpak en geniet van een tevreden klant. Hij weet ook de puntjes op de ‘i’ te zetten daar waar nodig is.

LINKED IN | KOBE FRANSEN

BIV 506 475

09 278 88 88

0496 59 50 18

KOBE@CONVAS.BE

Theo Wyseur

Theo Wyseur

Theo Wyseur heeft een bachelor bouwtechnieken en postgraduaat vastgoedbeheer op zak. Met deze stevige technische achtergrond is hij volledig gewapend om onze klanten met raad en daad bij te staan en te matchen met de juiste kandidaat-kopers. Hij is één brok ambitie die iedereen op een spontane en persoonlijke manier bijstaat. Deze energieke en joviale kerel helpt u met veel ‘goesting’ verder.

LINKED IN | THEO WYSEUR

BIV 514 902

09 278 88 88

0493 30 43 82

THEO@CONVAS.BE

Shallina Claeys

Shallina Claeys

Shallina Claeys heeft een opleiding vastgoedmakelaardij achter de rug. Zij is een sportieve, ambitieuze en enthousiaste jongedame die geen uitdaging uit de weg gaat. Binnenkort begint zij ook aan haar BIV-stage en zal zij instaan voor de in- en verkoop in haar regio. Zij is steeds op zoek naar het bieden van kwaliteit, klantentevredenheid en efficiëntie. Deze spontane en goedlachse jongedame helpt u alvast met veel plezier verder!

LINKED IN | SHALLINA CLAEYS

BIV 517.352

09 278 88 88

0492 07 26 62

SHALLINA@CONVAS.BE

Justine De Dapper

Justine De Dapper

Justine De Dapper is een makelaar met een passie voor vastgoed en expertise in asbestkunde. Ze heeft haar erkenning als vastgoedmakelaar behaald en is momenteel in opleiding tot gecertificeerd asbestkundige. Haar toewijding aan het vak is duidelijk zichtbaar in haar energieke aanpak en haar voortdurende streven naar klanttevredenheid. Justine onderscheidt zich door haar enthousiasme en haar vermogen om uitdagingen aan te gaan met gezond verstand. Ze werkt gestructureerd en doelgericht, waardoor ze zowel kopers als verkopers begeleidt bij hun vastgoedtransacties. Haar constante motivatie om te groeien en te leren, maakt haar een waardevolle professional in de vastgoedsector. Met Justine aan uw zijde kunt u rekenen op een deskundige en toegankelijke partner die streeft naar het beste resultaat voor al haar klanten. BIV 516.099

09 278 88 88

0492 10 12 63

JUSTINE@CONVAS.BE