Convas, constructief in vastgoed

CONVAS’ PASSIE VOOR ARCHITECTUUR EN BOUW DRUKT ZICH UIT IN DE NAAM EN SLOGAN: “CONSTRUCTIEF IN VASTGOED”. CONVAS ENGAGEERT ZICH OM ELKE OPDRACHT IN VERKOOP, VERHUUR OF ONTWIKKELING TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN VOOR ALLE BETROKKEN PARTIJEN.


CONVAS INFORMEERT U VOORTDUREND OVER DE ACTUELE STAND VAN ZAKEN, HET BEPALEN OF WIJZIGEN VAN DE STRATEGIE EN HET GEZAMELIJK ZOEKEN NAAR OPLOSSINGEN. MAXIMALE TEVREDENHEID IN EEN OPRECHTE RELATIE MET U IS HET VOORNAAMSTE STREEFDOEL.


CONVAS ENGAGEERT ZICH OM BINNEN DE VOOROPGESTELDE TERMIJNEN RESULTAAT TE BOEKEN. EÉN AANSPREEKPUNT VOOR AL UW VRAGEN WAARBORGT EEN ZORGELOOS PROCES. OMDAT UW PROJECT HIERDOOR NAUWZETTEND WORDT OPGEVOLGD, KIEST U VOOR EEN EFFICIËNTE COMMUNICATIE EN EEN CORRECTE AFHANDELING.


CONVAS BREIDT DAGELIJKS DE KENNIS EN KNOW-HOW UIT OVER DE VERSCHILLENDE DOMEINEN HEEN. U EN UW STAKEHOLDERS WORDEN NAUWZETTEND INGELICHT OVER DE LAATSTE INZICHTEN EN INFORMATIE EN WORDEN BIJGESTAAN OP ALLE VLAKKEN WAAR NODIG.


EEN VERKOOP OF AANKOOP VAN EEN HUIS IS GEEN ALLEDAAGSE BESLISSING. OMDAT ER VEEL CENTEN MEE GEMOEID ZIJN, EIST U EERLIJKHEID EN DISCRETIE. CONVAS IS DE BETROUWBARE PARTNER WAARMEE U GRAAG SAMENWERKT.


BIJ EEN VERKOOP EN AANKOOP KOMEN ER HEEL WAT FORMALITEITEN KIJKEN. DE HEDENDAAGSE EN VOORTDUREND WIJZIGENDE WETGEVING MAAKT HET ER NIET MAKKELIJKER OP. CONVAS WIJST U NIET ALLEEN DE WEG MAAR GAAT MET U OP EEN SYSTEMATISCHE MANIER ELK DETAIL OPVOLGEN EN AFHANDELEN.